maanantai 31. maaliskuuta 2014

Lenkkiterkut

Saavuin juuri kotiin tehtyäni n. 5 kilsan hölkkälenkin. Intervallityyppistä tällä kertaa. Tuli myös testattua mun uusia lenkkareita. Tosi hyvät oli, vaikka pilkkahintaan ne sainkin, heh.. Nyt on feeling great ! Elämä maistuu ja sillee, vaikka pieniä vastoinkäymisiä on taas ollu. Mutta niistähän tää elämä koostuu, ei vaan voi mtn. 

Mä oon tällä hetkellä tosi onnellinen. Niin paljon hyvää on tapahtunu ja niin paljon eteenpäin on menty, että eihän tässä meinaa itekkään pysyä perässä. Mutta hyvä niin ! 

Kerron näistä mun hyvistä asioista ja elämänmuutoksista sitten omassa postauksessa, jonka teen jossain vaiheessa. Tässä lähiaikoina, I promise. :)



Hiki valuu..



Siinä kuvaa uusista lenkkareista.



Nyt suihkuun ja sen jälkeeeeeeeen:




Porkkanoita, Bonaquaa ja itetehtyä dippiä.

PARASTA ! 



lauantai 29. maaliskuuta 2014

Memories Of My Father

Mä tulin postaamaan teille aiheesta, joka on ollu mielessä joka päivä: Iskä. Mun oma isä, jota ei enään ole. Ei ole ollut kohta enään kahteen vuoteen. Syksyllä tulee 2 vuotta isin kuolemasta. Aika on menny pirun nopeesti, enkä voi käsittää miten tää aika juoksee tätä vauhtia. 

Olin jo melkein tottunut ajatukseen, että joudun elämään ilman isää. Olin fine. Sit mä tajusin, että miltä musta tuntuu kattoo, kun ihmiset viettävät aikaa omien isiensä kanssa. Oon tosi onnellinen heidän puolesta, että he saavat vielä viettää aikaa yhdessä. Mut samalla mä oon tosi katkera, koska mä en voi enään viettää aikaa onnellisesti oman isäni kanssa. 

Mä en tiedä, mikä oli iskän viimeinen toive. Mut mä olisin halunnut toteuttaa sen. Mä todellakin olisin halunnut toteuttaa isäni viimeisen toiveen. Olisko hän halunnut käydä omalla rannalla, Lapissa vai olisiko iskä vaan halunnut nähdä tyttäriensä kasvavan? Olisin halunnut olla enemmän iskän tukena, kun iskä vietti viimesiä hetkiä sairaalassa. Mä olisin halunnut olla iskän kanssa kahestaan, pitäen toisiemme käsistä kiinni ja halata kovaa. Mä olisin halunnut olla paikalla, kun iskä lähti taivaaseen. Mä olisin halunnut sanoo iskälle vielä viimesen kerran: Mä rakastan sua isi.. 

Mutta ei. Mulla ei ollu aikaa hyvästeille. 


Oon miettinyt syytä, miks just meijän iskän piti lähtee. Luulen, että oon tajunnut sen. Yhden ihmisen täytyi lähteä, jotta uusi ihmisen alku voisi syntyä. Iskän piti lähteä, jotta siskon vauva sai syntyä. Syntyi uusi elämä, uusi alku. It was love at first sight. <3

Oon mahdottoman onnellinen siitä, että mulla on hyviä muistoja lapsuudesta, jossa iskä oli mukana. Mitä kaikkee kivaa me tehtiinkään yhessä. Minä, äiti, iskä ja isosisko. Vitsit kuinka onnellinen lapsuus meillä oli. Näitten muistojen avulla mä jaksan. Mä tiedän, kuinka isä seuraa mun ja mun siskon perheen elämää taivaasta. 

Nyt mulla on tilaisuus sanoa: Iskä, I love you. <3