perjantai 7. kesäkuuta 2013

Elämä rullaaa

Tulin torstaina kotilomille ja ennen sitä hain kielikorun, viimeinkin ! (: KAIKKI pelotteli, että se sattuu ihan helvetisti ja seuraavat kaks viikkoo joutuu kärsiin helvetillisestä kivusta ja nälästä, koska kieli on muka niin kipee, että ei pysty syömään mtn.. Mutta ei ! Lävistäminen nipisti vähän, mutta eipä siinä kauaa kestäny. Sit kun koru oli paikallaan, niin ei tuntunu miltään ihmeellisestä. About 4 tunnin jälkeen siitä laitosta kieli rupes vähän turpoon, mutta jääpaloja nassuun, niin seki pieni vaiva oli siinä. :)

Oon niin ilonen ja tyytyväinen, kun oon nyt päässy käymään salilla. Vihdosta viimein ! Oon oottanu ihan into piukeena, että koska selkä, jalat ja niiden kipu antaa luvan käydä reenaamassa. Jaloilla ei saa vielä tehä mtn, mutta käsi-keskivartaloreeniä.. On ollu hyvä fiilis, kun on päässy reenaan, koska se on ollu mulle aina tosi tärkeetä. Se jotenki auttaa pitään pään kasassa..

Illalla sit Laura, Tuomas ja Linnea kävi nopeesti kyläilemässä. (:

Nyt tuli vähän lyhyempää postausta, mutta välillä näinkin. Alkuviikosta tulee taas tekstiä, koska ollaan menossa lastenkodin kanssa Powerparkkiin. Ollaan yö hotellissa ja sen jälkeen lähetään Tuurin kautta takasin. ::)




<3 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti