keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Riikka, bussit ja leffaan meno ei vaan sovi yhteen..

Ilosesta Riikasta tuli vittuuntunut Riikka. Mikä siinä on, että aina kun mie oon menossa leffaan, niin bussi on myöhässä ! Jouduin jälleen kerran pistää juoksuks, että ehin Plevnaan ajoissa.. Lähin vielä tosi hyvissä ajoin, niin kuin aina. Bussi oli siis 12 minuuttia myöhässä. Oon käyny tänä vuonna kattomassa 3 elokuvaa ja joka kerta on käyny näin.. I'm cursed, niinkuin leffassakin sanottiin.. (: 

Eli joo kävin kattoon sen uuden Dark Skies -leffan. Se oli tosi hyvä, vaikka olinki melkein kuset housussa, kun pelotti niin kauheesti :d En yleensä oo käyny kattomassa minkäänlaisia kauhuleffoja, koska mun mielestä kaikki on kuulostanu aika mauttomilta ja tekastuilta, mutta tän päätin käydä kattomassa, koska tän leffan tuottajana oli Jason Blum. Tämä sama kyseinen henkilö on tuottanu Paranormal Activityt, Sinisterin ja Riivatun. (: 

Tänään oli pitkästä aikaa käynti psykiatrilla. Oli taas jälleen kerran kulunu kauheen pitkä aika viime käynnistä. En oikeen jaksanu tänään puhua sille paljoo, mutta jtn asioita kuitenki.

Tässä pari päivää sitten tajusin, että pikkusten riparihan alkaa jo ens tiistaina. Kauheen nopeesti menny koko kesäkuu.. Jännittää vähäsen, mutta sehän on ihan tervettä ja normaalia. Mutta enköhän mää ne riparilaiset kuriin saa. (: Tää ilta meni siis hartauden viimeistelyssä. 

Nyt suihkuun ja kympiltä alkaa Boys Don't Cry. Se on niin hyvä leffa, vaikka se onkin aika ahdistava ja shokeeraava.. Sen jälkeen peiton alle nukkumaan.



"Jokaisesta aamusta alkaa päivä, jonka sinä elät omalla tavallasi.
Yhden päivän aikana et varmaan pysty ratkaisemaan maailman kaikkia ongelmia.
Tee siitä kuitenkin päivä, joka kannatti elää."


Hyvää yötä kaikille. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti