maanantai 3. kesäkuuta 2013

Mikä kesä !

Tänään on ollu ihan hirveen kuuma päivä ! Auringossa parhaimmillaan 42 astetta ja varjossa 31 astetta. Oujee, kesä on täällä ! Mutta joo, palaan vähän lauantaihin ja sunnuntaihin. Eli peruskoulu plakkarissa ja se ois sit hei kesäloma ! (: Keskiarvo oli 8.9 eli ihan jees ottaen huomioon sen, että en ollu 3 kuukauteen koulussa ja tein kahen viikon aikana 15 rästikoetta + 3 lopputyötä.. Sitten tuli kanssa saatua stipendi, joten kyllä voi olla ihan ylpee itestään (: 

Lauantaina grillattiin äitin kanssa ja mää tein jälkkäriks omena-mansikkarahkaa. Sai kerranki nauttia olostaan, kun ei ollu sillä hetkellä mtn ressiä.. Illalla oli hyttysiä ihan sikana ja tietysti ne kaikki iski mun naamaan, kun makasin nurmikolla. Naama on siis ihan turvonnu ja täynnä hyttysen puremia.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Linnea-murunen oli yökylässä. Pikku-Linsku oli kauheen väsyny ja sillon sen nukuttaminen on hirveen vaikeeta, koska se ei millään voi antaa periks, vaan täytyy huutaa ja kiljua ittensä ihan puhki.. Siinä meni joku parisen tuntia, ennenkö sain sen nukkumaan. Yö meni ihan jees, eli ei tarvinnu hakee maitoo, kun kaks kertaa. (: Linspi heräs aamulla jo aika aikasin, mutta onneks mie sai sitten herätä suloseen hymyyn ja nauruun.. <3

Sitten on luvassa kuvia, mitä oon kuvaillu (:




Kesän ekat mansikat <3


Ostin Linnealle kesämekon Lindeksistä. (:


Koulussa tehty fleecehaalari Linspille.


Peruskoulu oli siinä ! Keskiarvo 8.9 ja stipendi. 





 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti