torstai 9. toukokuuta 2013

Kaikkea voi yrittää, mutta pitää olla valmis pettymään.

Joo eli taas on vierähtäny melkein viikko, että ei oo tullu postausta tänne blogin puolelle.. Siihenkin on ihan syynsä, mutta en nyt rupee tässä sen tarkemmin selittämään. On vaan ollu niin paljon kaikkee taas. Koulu on vaatinu paljon aikaa, kun on pitänu lukee viimesiin kokeiseen ja on pitäny tehä kaikkia lopputöitä ja portfolioita. Nyt kaikki lopputyöt ja portfoliot on plakkarissa ! Vielä 3 koetta, niin siinä ois sitten kaikki peruskoulun kokeet tehtynä.. 

Sit on ollu kaikkee muutakin. Sain sen isoskirjeen ja siinä luki, että en nyt tänä vuonna päässy sinne Saarenmaalle isoseks.. Syy oli se mitä luulinkin, eli tää pyörätuoli.. Olin periaatteessa osannu varautua siihen, mutta tottakai mää petyin ihan sikana. Pääsin sit kuitenki isoseks yhelle leirille :) Voisin kyllä veikata, että siitä leiristä tulee ihan yhtä ikimuistonen, kun siitä Saarenmaan riparistakin olis tullu. Yhtä samaa porukkaahan me kaikki ollaan.. Ja tärkein koko leirissä on Jumala, ja sehän on läsnä joka paikassa, joka hetki. :) Sit on muutenki pitäny tosi paljon miettiä, että miten tästä jatketaan elämässä ja kaikkee vähä sellasta syvällisempää.. Ei oo siis menny nää päivät kauheen hyvin, mutta ihan kohtalaisesti.

Kauhee stressi ja ahistus päällä, mut nyt täytyy vaan tsemppaa, kun kouluakaan ei oo enää lähes mtn jäljellä. Ens viikon tiistaina vika koe, sen jälkeen opettajat antaa meille yseille numerot ja sen jälkee täytyy vaan ilmestyä kouluun ! :) Koulussa sitten ollaan vaan koneella ja katotaan leffoja nää loppuviikot, eli aika rentooo jooo.. (:

Viikonloppuks sit kotilomille ja sunnuntaina luvassa äitin hemmottelua. <3 Teen varmaan ruuan meille ja ehkä saatan kakunkin vääntää.. Sit luultavasti nään tädin mussukkaa taas, jos se Linnea-murunen tulee kyläilemään.. :> 

Nyt kohta pian peiton alle nukkuun, että jaksaa skarpata huomenna matikan kokeessa. Veikkaan kyllä, että se matikan koe menee ihan päin persettä, mutta eiköhän siitä läpi päästä kuitenkin helposti.. Toivotaan, että viikonloppuna saatais nauttia auringonpaisteesta. Viettäkää kiva viikonloppu ja nyt hyvää yötä kaikille ! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti