keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Stressipurkaus part: 100

On taas menny aikaa, kun viimeks tänne postailin. Tekis mieli sanoo, että on ollu taas niin paljon kaikkee, että ei oo muka ehtiny, mutta mun mielestä se ei oo mikään syy. Oon tosi ilonen ja onnellinen, kun koulun kanssa ei oo enää mtn stressiä. Eilen oli peruskoulun viimenen koe ! Nyt kun menee Wilmaan, niin koekalenteri on T-Y-H-J-Ä (: Aika jees fiilis, kun yheksän vuoden uurastus on nyt tässä. 

Eli koulu alkaa olla nyt plakkarissa ja sen takainen stressi on poissa, mut nyt on iskeny uusia paineita. Pitäis löytää jostain kevätjuhlamekko ja löytää joku hyvä parturi, mihkä voisin mennä värjään nää mun hiukset. Aattelin, että onhan tässä aikaa, mutta yhtäkkiä tajusin, että ei helvetti tässä mtn aikaa enää kauaa edes ole. Sitten mää haaveilin, että oisin päässy sinne kevätjuhlaan ilman pyörätuolia, eli menisin vaan keppien kanssa, mutta ei sekään sitte taida onnistua.. Mikään ei oo vielä varmaa, mutta saa ny nähä miten käy. Sit kesän isostelu ja kesätyöt ressaa ja painaa päälle. 

Kaikki tuntuu nyt taas painavan ja kasaantuvan.. Mutta kyllä mää uskon, että kohta rupee taas helpottaan, toivotaan ainakin niin.. Huomenna kuntoutuksen jälkeen kouluun ja viikonloppuna olis tiedossa isosleiri (: Onneks on jtn järkevää tekemistä viikonlopulle, että ei tarvi pähkäillä, että mitä sitä tekis.. Viikonloppu menee siis tuon Yläkerran Isän kanssa. <3


"Without you, I have nothing. But with you, I have everything." 

Tuo ylläoleva lause on omistettu minun Annikamuruselle, jolla on huomenna synttärit. <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti