sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Boooring Sundayyy

Iltoja vaan kaikille ! Tänään on ollu aika tylsä päivä, koska en oo oikeen keksiny mtn tekemistä..  Oon siis ollu vaan koneella ja yllätys yllätys lukenu äikän kokeeseen. Tai ainakin koittanu lukee. Ajatukset on ollu kyllä ihan muualla, kun äikässä.. 

Tänään oikeesti tajusin, että kuinka vitusti liikaa juon päivässä kahvia.. Jos en nyt aivan väärin laskenu, niin nyt meni 23. mukillinen alas.. Täytys oikeesti vähentää tota kahvin litkimistä, koska ei tällänen nyt kauheen terveellistäkään oo.. 



Aamukahveet <3




Vittu että mulla palaa hermo tohon yhteen ohjaajaan ! Se löytää aina jokaisesta asiasta jtn turhanaikasta valitettavaa. Kaikki nuoret vihaa sitä täällä. Sillon kun tulin tänne paikkaan, niin ihmettelin, että miks kaikki vihaa sitä, että sehän on ihan mukava. Mutta nyt en todellakaan enää ihmettele, että minkä takia sitä vihataan.. :D
Mutta onneks sitä kusipään naamaa ei tartte nähä niin paljoo enää, koska se on nyt pari päivää lomilla ja sitte huomenna pääsee onneks kouluuuuuun ! Huikeeta (: Siinä on vaan se ongelma, että mitenköhän pääsen aamulla kuuden aikaan hereille, kun nyt oon tottunu nukkuun vähän pitempää.. No mut eiköhän se ny onnistu. Kaikki on mahollista, eiks je ? :)
Muttamuttamutta, palaillaan toverit huomenna asiaan ! ( ::

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti