maanantai 1. huhtikuuta 2013

Rimpula toivottaa kaikille hyvät yöt !

Tää päivä meni taas niin vaihtelevasti. Aamulla ja aamupäivällä oli tosi jees fiilis, mut sit iltaa myöden fiilis laski. Nyt tällä hetkellä on vähä paha olla sekä henkisesti, että fyysisesti. 

Tosiaan sain nukkua tänään vähän pitempään aamulla. Siitä aamupala ja pari kuppia kahvia nassuun ja sen jälkeen telkkarista alko leffa nimeltä Poika Marssista. Olin aluks siilleen et "Öö, mikä tää on.. ?", mut se oliki sit tosi jees. Se leffa kerto sellasesta pojasta, joka oli syrjäytyny ja erilainen ja se luuli olevansa kotoisin Marssista. Se oli päivät pahvilaatikossa. Sit sellanen mies halus adoptoida lapsen ja sille suositeltiin sitä poikaa ja sit se adoptoi sen. Sit siinä pojasta alko kuoriutua sellanen suloinen ja avoin pikkupoika. 

Leffan jälkeen tehtiin yhen ohjaajan kanssa kävelyharjotuksia ja juteltiin vähän samalla. Se oli huippua. Loppupäivän ja illan mää oon sitte ollu koneella ja kattonu samalla telkkaria. Päivällä tuntu, että en selviä tästä päivästä, mutta nyt on kuitenki ilta ja päivästä on selvitty. Nyt pääsee onneks nukkumaan omaan sänkyyn ja aamulla saa herätä parempaan huomiseen. Hyviä öitä kaikille ja palaillaan toverit huomenna asiaan ! (: 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti