lauantai 6. huhtikuuta 2013

Hyvä fiilinki ja Tappara finaalissa !

Tähän näin alkuun tällänen pakollinen ihkutus.. Eli Tappara finaaliin ! <3 Hyvä pojat ja erityisesti hyvä Metsola ! (:

No niin ja sitten päivän kuulumisiin. Tänään on ollu vuorostaan ihan hyvä päivä. Tähän päivään on mahtunu taas vaikka mitä ! Aamusta ensi soittelin kitaraa pari tuntia ja sen jälkeen rupesin viettään aikaa äikän kirjan kanssa. Mulla oli tarkotus, että vietän tän viikonlopun ihan silleen rennoissa tunnelmissa, ilman minkäänlaisia koulujuttua. Mutta eihän se onnistunu.. Toi äikän kirja suorastaan pakotti mua meneen sen luo ja siinä vierähti sitte useempiki tunti. No, ei se mua jälkeenpäin tietenkää haitannu yhtään, että luin siihen kokeeseen, vaikka ajattelinki ottaa viikonloppuna vaan rennosti. No mut ehkä huomenna sitte voinki olla erossa koulukirjoista.. (: 

Sit illemmalla tuli leffa nimeltä Ice Castles. Se oli ihan sairaan koskettava ja itkettävä leffa, mutta sen jälkeen oli kuitenki tosi hyvä mieli, vaikka olikin tullu itkettyä niin paljon.. 

Puol kasi alkokin KIDSing ja siellä oli taas aivan huikeita laulajan alkuja ! Aivan käsittämätöntä. 

Hyvän päivän kruunaa sitten huvittava ja piristävä ohjelma Vedetään hatusta. Sen jälkeen hyvä iltapala. Lämmintä kaakaoo, ruisleipää ja appelsiini. <3 Ylihuomenna maanantai eli sillon tää tyttö pääsee vihdoinki kouluun, jee ! (:  Nyt toivottelen kaikille hyvää yötä <3








Siinä leffan aikana tuli sit vähä herkuteltuakin samalla.. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti