torstai 18. huhtikuuta 2013

Tuhti tekstipläjäys !

On kulunu tosi pitkä aika, kun oon viimeks kirjottanu.. Eli pahoittelut tästä hiljaiselosta. Mutta mulla on vaan ollu niin paljo kaikkee. Koko aika kaikkia hommia hoidettavana, että varmaan ikinä ei oo ollu tällänen hoppu.. Oon nyt reilun viikon aikana tehny siis 8 koetta. Eli koko vapaa-aika on menny kokeisiin lukiessa. Nytkin on tarkotus lukee terveystietoo ja ruotsia. Sit kaikki muutkin koulujutut on painanu päälle. Äikän kirjotelmat, enkun portfolio, enkun valtakunnallinen ja monia muita koulujuttua. Sit fysioterapiat ja kaikki muutkin asiat..

Vaikka on ollu kiireitä, niin on silti ollu tosi hyvä fiilis. :) Ainaki näinä päivinä oon pystyny jopa nauttiin elämästä.. Perheen kanssa menee hyvin ja itteni kanssa ei oo ainakaan kauheesti ollu ongelmia. 

Mutta eilen oli viimenen isoskoulutus, jeee ! Ensin oli isoshaastattelu ja sitten meijän piti ruveta vääntää loppukoetta. Tuli kyllä aika paljo kirjotettua siihen. Nyt on aikalailla onnellinen fiilis, kun selvis melkein vuoden kestäneestä koulutuksesta. (: Nyt vaan ootellaan, että pääseekö sitä jo ens kesänä leirille isoseks.. Toivon, että pääsisin Saarenmaalle, mutta se riippuu aikalailla tästä pyörätuolista, että pääsenkö sinne mukaan.. Jokatapauksessa, unbelievable !

Parhain asia tulee tässä ! Elikkäs tänään postilaatikkoon oli tupsahtanut kirje, ja siellä kirjeessä oli kutsu pääsykokeeseen ! Sairaalankadun toimipiste, sosiaali- ja terveysala ja lähihoitajan perustutkinto ! Tämähän oli vielä meikäläisen ykköshakuvaihtoehto :) Tähänkin vois sanoo, että unbelievable ! <3

Huomenna olis tarkotus mennä sit kotona käymään. Samalla näkee Lauraa ja Linneaakin :) Jee parasta ! Lauantaina lähetään äitin, Lauran ja tottakai Linskun kanssa Ideaparkkiin soppaileen. 

Tällä hetkellä voin sanoo, että mulla on kaikki hyvin. Ehkä elämä alkaa taas pikkuhiljaa hymyileen.. Vaikeita juttuja tulee aina elämässä vastaan, mutta sitähän tää elämä on. Naurua läpi kyynelten. 



Laitoin tälläsen kuvan tähän, kun mun mielestä tää kuvastaa jotenkin mun elämää tällä hetkellä. Värikkäitä ja hyviä päiviä, mutta silti mukana on pieniä kyyneleitä.




Oujeee ! 




Ja tässä kuvaa viime viikonlopulta.  <3 Täti ja Linsku leikkii lentokonetta. 





2 kommenttia:

  1. Ihana täää sun blogi!(: T.jenna
    Käy toki (:
    http://jenspavaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitti ! (: Juu kävin lukaseen sun blogia ja ihana oli sekin :>

    VastaaPoista