torstai 25. huhtikuuta 2013

Jokaisen vastoinkäymisen jälkeen olet entistä vahvempi.

Tänään on ollu ehkä mun elämäni hirvein päivä. Koko päivä ollu yhtä painajaista. En tiedä mitä kirjottaisin, koska pää on täynnä vaan ahistusta ja paskaa oloo.. Tekis mieli vaan luovuttaa. Miettikää, kuinka helppoo ois vaan antaa kaiken olla ja mennä johonkin muuhun paikkaan..

No joo. Nyt ei vaan saa luovuttaa. Kaikesta muustakin selvinny, niin eiköhän tästäkin selvitä, tavalla tai toisella. Tällä hetkellä ei vaan millään jaksais uskoo, että kaikki kääntyy vielä parempaan päin. Vihaan tätä lausetta, että "Asioilla on tapana järjestyä.", mutta täytyy myöntää, että kyllähän tuo totta taitaa olla.. No mutta pää pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä ja niin edelleen.. Ei vaan, niinkuin tuo otsikkokin kertoo, että ne vaikeudet ja pettymykset kasvattaa ihmistä. En olis ikinä näin vahva ihminen, jos en ois joutunu kokeen minkäänlaisia pettymyksiä.. (: 

Kyllä tää tyttö jatkaa elämäänsä tässä maailmassa, eikä luovuta minkään asian suhteen. Tuutte kuuleen musta vielä, kuinka teen töitä sairaanhoitajana ja kotona mua odottaa mun biologisten lasten lisäks pari huostaanotettua kasvattilasta. <3 

Toivotaan, että huominen ois parempi päivä.. Viikonlopuks ois tarkotus mennä kotiin ja sit vuorossa olis taas laatuaikaa tädin murusen kanssa. <3 Linnea on kyllä mun elämäni valopilkku. Mutta nyt vielä vähän bilsan kokeeseen lukua ja sit moikkaan Nukkumattia. Koittakaa tekin saada nukuttua ja viettäkää hyvä ja rentouttava viikonloppu ! Yrittäkää jaksaa vielä vähän pinnistää koulujuttujen kanssa, koska ei oo enää paljoo jäljellä. Täällä meinaan yks tyttö tuskailee koulujuttujen kanssa niin kovaa, että hiukset lähtee päästä. No mut onhan se sit ainaki aika kevyt hiustyyli näin tulevaa kesää ajateltaessa.. ;) 

Hyvää yötä kaikille ! <3


Laitoin nyt tähän tälläsen kuvan, koska tää kuvasti jotenkin mun tän hetkistä olotilaa.. Älkää ottako tätä liian tosissanne, tää lause oli vaan niin sopiva.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti