tiistai 23. huhtikuuta 2013

Selvästi hyvä päivä :)

Viikonloppu meni mukavasti perheen kanssa ollessa. :) Koulujuttujakin oli toki kanssa tehtävänä jälleen kerran.. Kokeeseen lukua ja portfolion tekoo. Mutta sai ainakin viettää aikaa samalla tädin pikku-murun kanssa <3

Eilinenkin päivä meni tosi jees. Oli niin nätti ilmakin, että tuli niin hyvälle mielelle ! Olin sit kans koulussa ja siellä sain tehtyä aikas paljon kaikkia rästissä olleita tehtäviä. Oli kans mukava nähä kavereita. Päivän piristys oli myös se, että sain terveystiedon kokeesta 10-, äikästä 9½ ja yhteiskuntaopista 9+. Eli aikas mallikkaasti meni ne kokeet ! (:


Tänään en sit ollukkaan koulussa, koska mulla oli yks käynti Tayssissa. Se käynti meni ihan jees sinänsä. En meinaan ikinä oo tykänny noista käynneistä siellä.. Sen jälkeen mun omaohjaaja haki mut sieltä ja mentiin yhessä syömään Subiin. Se oli niin hyvää ! Tultiin sieltä äsken takasin ja tolla ohjaajalla tais mennä hermo muhun, kun sanoin sille vähän napakasti. Se on kyllä just sellanen tyyppi, että sille ei saa ikinä näyttää tunteitaan tai sanoo mtn vähän tiukempaan sävyyn, kun se heti suuttuu siitä.. Ei oo kyllä se tyyppi oikeeta työtä valinnu, jos ei kestä yhtään mtn negatiivista sanottavaa..


No mut joo, tänään pitäis väsätä tota enkun portfolioo. Eli mulla ois tollanen 5 sivua tekstiä, joka pitäis kääntää suomenkielestä enkun kielelle.. Aikamoinen homma siis tiedossa. Sit ois vielä ruotsin kokeeseen lukemista.. Ei kyllä millään huvittais, mutta se kyllä tsemppaa, kun tietää, että se on peruskoulun viimenen ruotsin koe (:


Mutta nyt siis syvennyn tohon enkun käännökseen, että sais sitä edistyyn.. Toivotaan, että tää päivä ois yhtä hyvä, kun eilinenkin. Nauttikaa olostanne ja viettäkää hyvä loppupäivä (: 



"Muista, että tämä päivä tulee vain kerran,
eikä koskaan palaa.
Tämä hetki on olemassa nyt.
Kaikki eivät näe huomista auringonnousua.
Kuvittelemme,
että aina on aikaa,
mutta niin ei ole kaikilla. 
Jokaiset sekunnit ja sanat ovat tärkeitä."

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti