maanantai 8. huhtikuuta 2013

Stay positive

Sain eilen illalla kuulla, että yks tärkee ihminen on tällä hetkellä teholla taistelemassa hengestään. Lääkärit sanoo, että pitäis tapahtua ihme, että tää ihminen selviäis.. Haluaisin sanoo, että kaikki on mahollista ja kaikki on hyvin, mutta en vaan pysty.. Nyt ei oo muuta vaihtoehtoo, kun luottaa, että tuo Taivaan Isä tekee ihmeitä ja parantaa. <3 

Taistele Mauri ! Tiedän, että oot vahva ihminen. <3



Tää päivä meni ihan suhteellisen hyvin. Oli tosi ihanaa päästä kouluun (: Tänään en tehny oikeestaan mtn tehtäviä, koska tehtiin mulle henkilökohtasta suunnitelmaa, että miten ja millon teen kaikki kokeet ja näin poispäin. 
Tän päivän taksikuski oli ihan sika ihana ! Se näytti kuvia kännykästään, kun niitten koira oli synnyttäny viime yönä 9 pentua. Ja sit kaiken huipuks se oli niin paras, kun se laulo radion mukana vähä nuotin vierestä.. No ei se mtn, sai ainaki mut piristyyn suorituksellaan (:

Huomenna taas aikanen herätys ja nokka kohti koulua. Täytys ahkeroida paljon aineita läpi ja näin. Tällä viikolla ja ensviikolla ois tarkotus tehä monta koetta.. 
Kirjotin muuten tohon mun eiliseen postaukseen, että mitenköhän selviän aikasesta aamuheräämisestä, mutta sehän onnistu hyvin ! Ei siinä ollu mtn ongelmia. 
Kohta mie poistun takavasemmalle ja siirryn peiton alle. Hyvää yötä kaikki. (:












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti