torstai 4. huhtikuuta 2013

Surkeiden sattumusten sarja..

En oikeen keksiny kauheen osuvaa otsikkoo tähän postaukseen, mutta kyllä toi on ihan hyvä tälle päivällä.. Mutta. Tänään on ollu ihan vitun sekava päivä. Jälleen kerran heräsin aamuyöstä sairaaseen pääkipuun. Eihän tätä oo jatkunu, kun kohta kuukauden... Nojoo, aamupäivällä luin sit vielä ihan sikana yhteiskuntaopin kokeeseen ja tein sen kokeen sit iltapäivällä. Se oli sellanen 4 sivua pitkä ja ihan hiton vaikee koe. Huhhei, saa nähä paljoko siitä tulee.. Kyllä se ihan hyvin kuitenki meni. (:


Musta tuntuu, että oon jotenki muuttunu ihan sikana tässä lähiaikoina. Tai siis, että mun luonne ja luonteenpiirteet on muuttunu. Huudan, raivoon ja paiskon tavaroita ja oon muutenki jotenki outo. En osaa oikeen selittää, mutta en oo oma itteni. Musta tuntuu, että en tunne enää itteeni.. Moni muukin on sanonu, että mun luonteessa on tapahtunu kauheesti muutoksia. 

Jokatapauksessa, huomenna on vaikee päivä edessä. Täällä laitoksella on ollu yks opiskelija 5 viikkoo ja huomenna se on täällä sitten viimestä päivää.. Meistä on tullu niin läheisiä, että mulla on kauheen haikee fiilis, kun täytyy luopua siitä. Oon kyllä tosi ilonen ja onnellinen, että sain tutustua noin mahtavaan ihmiseen. Nyt sen täytyy vaan jatkaa opiskelujaan. 


Mutta, ei nyt vaan murehdita kaikkee. Elämässä on paljon hyvääkin ! Sain tänään kuulla, että taksikyydit on järjestyny ja pääsen ens maanantaina käymään taas koulua, jee ! Käyn siellä tosin vaan maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Mutta on sekin paljon parempi, kun ei mtn.. (: 


Tia: Tiedän, että saatat ehkä lukee tän kirjotuksen, joten haluan toivottaa tätäkin kautta sulle oikeen hyvää jatkoo. Toivon, että menestyt elämässäs ja saat olla onnellinen. Oli huippua tutustua suhun. Kiitti kaikesta, oot ihana ja vahva ihminen <3



Ja näin lopuks toivotan kaikille hyviä öitä ! (: Jos teilläkin oli tänään vähän huonompi päivä, niin muistakaa aina, että huominen on uus alku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti